Maak een tuinoverkapping met buitenkeuken

Verborgen in het midden van een drukke, betonnen jungle is waar de meerderheid van de stedelingen woont. Huizen zijn niet langer alleen maar een plek om je hoofd te laten rusten aan het eind van de dag; ze zijn thuis. De leefruimte van de tuin is een verlengstuk van onze identiteit geworden. En, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bieden deze kleinere woningen ons juist meer mogelijkheden om onze woning met gemak te personaliseren en aan te kleden. Als je het gevoel hebt dat je huis en tuin wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, lees dan verder voor ideeën over hoe je dat saaie tuin met gemak kunt omtoveren tot een gezellig thuis. Je kunt een overkapping maken in je tuin, zo verleng je je woonkamer.

Maak een tuinoverkapping

Groene muren en kamerplanten zijn geweldige manieren om kleur toe te voegen aan uw ruimte, maar met een overkapping in de tuin kunt u verder gaan dan kleur. Niet alleen helpen ze met de algehele esthetiek van uw huis, maar tuin overkappingen zijn ook geweldig in het filteren van de lucht van giftige stoffen en andere schadelijke chemicaliën. Een buitentuin kan echt mooi en geweldig zijn om naar te kijken, maar je kunt er niet van genieten als het buiten koud is. Kom eens kijken naar de voordelen van een tuinoverkapping. Een tuinoverkapping geeft je al het weelderige groen en de levendige kleuren van een buitentuin. Je kunt ook een buitenkeuken maken. Zo kun je lang genieten van de lange zomeravonden.

Voeg kleur toe met kunst en planten

Als je tuin kaal is en je tuinmeubels dringend opnieuw gestoffeerd moeten worden, kun je beginnen met kleur in je tuin te brengen met kunst en planten. Kunst kan intimiderend lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Begin klein met iets waar je van houdt. Als je niet zeker weet wat je wilt laten zien, laat je dan inspireren door een moodboard. Maak een bord aan op Pinterest en gebruik het om afbeeldingen te verzamelen die je inspireren. Dit is een geweldige plek om te beginnen voor mensen die het gevoel hebben dat ze niet weten wat ze in hun huis willen laten zien. Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je je eigen kunst maken. Alles van schilderen tot pottenbakken is een gemakkelijke manier om creatief te zijn en je stijl te laten zien.

Verlichting en meubels toevoegen

De juiste verlichting en tuinmeubelen kunnen helpen de sfeer te bepalen. Kies lampen boven bovenlichten. U kunt ook kiezen voor een kleurrijkere lampenkap. Kies voor mooie tuinmeubelen die passen in je ruimte. Deze tips zullen je zeker helpen om van een saaie tuin gezellig thuis te maken. Met deze ideeën haalt u het beste uit uw ruimte en voelt u zich er thuis.