Brooklyn Garden Centers

Tuincentra in Brooklyn staan ​​vol met botanische schatten – en niet alleen snijbloemen. Zeven tuincentra in het stadsdeel bieden een gevarieerd aanbod aan planten die kunnen gedijen met een beetje TLC. Lees verder voor meer informatie over de beste tuincentra van Brooklyn. Als je op zoek bent naar een nieuwe plant of twee om toe te voegen aan de inrichting van je huis, bekijk dan deze plaatsen in Brooklyn. Je zult misschien verrast zijn door wat je vindt!
Cherry Hill-boomgaarden

De familie Haas bezat Cherry Hill Orchards van 1880 tot 2020. De boomgaarden bevatten meer dan 100 cultivars van groenten en fruit. Het tuincentrum is het hele jaar geopend en biedt een Pick-Your-Own groente- en fruitprogramma. Tijdens de zomermaanden kunnen bezoekers genieten van Pick-Your-Own aardbeien- en perenpluk. Of je nu op zoek bent naar een picknickplek of een ideale plek voor een romantische date, er zijn tal van activiteiten te beleven in het tuincentrum.
Tuincentrum van Echter

Voor mensen die van planten houden, is Tuincentrum van Echter een geweldige plek om te winkelen. De winkelkwekerij heeft alles van kamerplanten tot tuinmeubilair. Met meer dan 2500 soorten bloemen biedt Echter’s voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een unieke plant of gewoon het uiterlijk van uw huis wilt verbeteren, Echter’s heeft het. Naast bloemen verkoopt Echter’s ook vogelzaden en andere buitenbenodigdheden.
Kwekerijen in Kings County

Kings County Nurseries biedt 20.000 vierkante meter tuinbenodigdheden. Ze dragen alles, van zaden en struiken tot graszoden, gereedschap, aardewerk en zelfs bomen en struiken. Als je geen groene vingers hebt, zal de uitgebreide inventaris op deze kwekerij je zeker bevallen. U kunt alle benodigdheden in handen krijgen om uw tuin er op zijn best uit te laten zien. Ook kun je op de kwekerij allerlei unieke items kopen, zoals aardewerk en tuindecoratie.
Ontkiemen Thuis

Sprout Home Garden Center is een van de vele winkels voor woningverbetering in Seattle. De winkel biedt landschapsarchitectuur en bloemenservice, samen met meubels, gereedschap en lessen. Als je groene vingers hebt, is deze winkel een must om te bezoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de prijzen zijn redelijk. U kunt zelfs een les plannen om te leren hoe u uw tuin er op zijn best uit kunt laten zien. Lees verder voor meer informatie.