De voordelen van tuincentra

Als u op zoek bent naar nieuwe planten voor uw landschap, is het misschien tijd om uw plaatselijke tuincentrum te bezoeken. Sommige van deze bedrijven hebben prachtige tentoonstellingstuinen die u zelf kunt zien en waar u ideeën op kunt doen. Stone Mill Gardens, bijvoorbeeld, biedt seizoensgebonden displays. En vergeet ook niet de jaarrekening te bekijken! Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een bezoek aan een tuincentrum. We wensen u veel leesplezier over deze unieke bedrijven!
Top 100 tuincentra

In onze zoektocht naar de beste tuincentra van het land, zochten we naar lokale vestigingen met een uitgebreide selectie planten en bloemen. Veel van deze vestigingen zijn al tientallen jaren actief en de onderstaande lijst bevat er een aantal. We hebben ook gezocht naar nuttige artikelen en een sterke aanwezigheid op sociale media. Als je in New York City woont, moet je deze etablissementen zeker eens bekijken. Hier zijn een paar van onze favorieten:
Product mix

Bij het opzetten van een tuincentrum moet u nadenken over de producten die uw klanten zullen kopen. Je kunt niet zomaar planten en accessoires verkopen en hopen dat ze verkopen. Je moet nadenken over wat de klant in de eerste plaats zou aantrekken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit mooie vaste planten en eenjarigen. Maar als u van elke plant maar een paar variëteiten verkoopt, kunnen uw klanten ontevreden worden. Afhankelijk van het type planten, wil je misschien enkele unieke producten toevoegen. Hieronder vindt u enkele van de meest populaire plantensoorten die tuincentra tegenwoordig verkopen.
personeelsbezetting

Nu de warmere lente in aantocht is, denken zelfstandige tuincentra na over hun personeelsplanning. Naast vaste medewerkers huren ze seizoenswerkers in om hen aan te vullen. Ondanks de seizoensgebondenheid moeten deze arbeiders voorbereid zijn op lange, drukke uren. Hier zijn enkele tips voor het inhuren, trainen en bemannen van tuincentra:
Jaarrekening

Hoewel er veel factoren zijn die de winstgevendheid van een tuincentrum beïnvloeden, zijn enkele specifieke financiële indicatoren de moeite waard om in de gaten te houden. Tuincentra die te groot zijn om te beheren, kunnen moeite hebben om te concurreren met grote thuiscentra of massale merchandisers. Desalniettemin, zelfs als grotere centra erin slagen hun bedrijf te laten groeien, moeten ze zich onderscheiden om te overleven. Gelukkig is er een manier om de financiële resultaten van tuincentra nauwkeurig te voorspellen.
Locaties

In de Verenigde Staten zijn er ongeveer 16.000 tuincentra, waarvan de meeste in eigen beheer. Hun gezamenlijke jaarlijkse omzet bedraagt ​​ongeveer $30 miljard. De overgrote meerderheid van deze centra is klein en onafhankelijk, hoewel er enkele regionale ketens zijn en er geen nationaal bestaat in het Verenigd Koninkrijk. Sommige grote retailers verwijzen naar hun tuinafdelingen als tuincentra, zoals Home Depot en Lowe’s. Andere grotere bouwmarkten hebben afdelingen “Lawn and Garden”.