Hoe u uw tuin productief kunt houden bij koud weer

Seizoensverlengers zijn een geweldige manier om uw tuin productief te houden als het koud wordt. Eenvoudige rijafdekkingen kunnen planten warm houden, terwijl bij andere methoden speciale stoffen en frames worden gebruikt. Broeikassen zijn koude frames die zijn uitgerust met verwarmingskabels die ervoor zorgen dat de grond niet bevriest. Hier zijn een paar tips voor tuinonderhoud. U kunt een landschapsbeheerder inhuren om uw tuin voor u te onderhouden. Als je weinig tijd hebt en niet zeker weet welk type tuinonderhoud je nodig hebt, overweeg dan om een ​​landschapsonderhoudsbedrijf in te huren.
Rozen met blote wortel planten

Bereid het gebied voor voordat u rozen met blote wortel in de tuin plant. Graaf een gat rond de basis van de roos en gebruik een voet of schop om de roos in het gat te plaatsen. Plaats de roos met blote wortel enkele centimeters boven de bodem van het gat en gebruik een bamboestok om het uiteindelijke grondniveau rond de plant te beoordelen. Voeg na het vullen van het gat compost toe en verstevig het rond de wortels.

Bereid de grond voor om de struiken te planten. Graaf een gat van ongeveer 40 cm diep. Graaf een kleine heuvel in het midden, zodat de blote wortels vanuit het midden uitwaaieren. Vul het gat met aarde en zorg ervoor dat alle luchtbellen worden verwijderd. De diepte van de kluit van de roos is afhankelijk van uw klimaat. In warme klimaten wordt de knopunie enkele centimeters boven het grondoppervlak geplaatst. In koudere klimaten moet de knopunie ongeveer 1 of 2 inch diep worden begraven.
Inheemse planten gebruiken

Het gebruik van inheemse planten in uw tuin is een geweldige manier om bedreigde diersoorten en het ecosysteem eromheen te beschermen. Inheemse planten zijn winterhard en kunnen zich aanpassen aan de verschillende klimaten en seizoenen waarin ze voorkomen. Ze zijn geëvolueerd om te gedijen in het klimaat van het gebied, wat betekent dat ze zowel voedsel als leefgebied voor dieren in het wild bieden. Deze planten geven elk landschap een authentieke uitstraling en helpen de biodiversiteit van de regio te beschermen.

Hoewel inheemse planten veel voordelen hebben, zijn ze geen toverstaf die al je tuinproblemen oplost. Je zult nog steeds inheemse planten moeten wieden, snoeien en bemesten, en je zult ze moeten onderhouden. Maar de voordelen van het gebruik van inheemse planten voor tuinonderhoud wegen op tegen eventuele nadelen. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden voordat u uw nieuwe inheemse planten kiest. Als je van plan bent ze in je tuin te gebruiken, is het een goed idee om te beginnen met het ontwerp van je tuin. Inheemse planten hebben minder onderhoud nodig dan conventionele planten en kunnen in zowel grote als kleine tuinen worden gebruikt.
Een full-service landschapsbeheerbedrijf inhuren

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een full-service landschapsbeheerbedrijf voor uw tuinonderhoud. Als u dit werk uitbesteedt, bespaart u talloze uren dwangarbeid. Het onderhoud van uw tuin kan een weekend of een paar avonden per week in beslag nemen. Door dit werk uit te besteden, heeft u meer tijd om te ontspannen en te genieten van uw eigendom. Hier zijn enkele van de andere redenen waarom u een landschapsbeheerbedrijf zou moeten inhuren voor uw tuinonderhoud.

Planten worden gevoed door de voedingsstoffen in de bodem. Bepaalde planten zijn echter zware eters en halen een grote hoeveelheid voedingsstoffen uit de grond. Dit is de reden waarom programma’s voor het voeden/beschermen van planten essentieel zijn. Ze voorkomen veelvoorkomende plantenproblemen, waaronder zwarte vlekken, plagen en ziekten. Bovendien zijn deze programma’s beschikbaar voor elke tuin, zodat u kunt kiezen wat u nodig heeft.
Kosten tuinonderhoud

De meeste mensen willen dat hun tuinen er op hun best uitzien, maar we hebben niet allemaal de tijd of groene vingers om het zelf te doen. Gelukkig zijn er bedrijven die u kunnen helpen uw tuin met een beperkt budget te onderhouden. Hoewel de prijzen voor tuinonderhoud sterk kunnen variëren, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om uw totale kosten te minimaliseren. De volgende zijn slechts enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de kosten van tuinonderhoud. De kosten van tuinonderhoud kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van uw tuin.

De kosten van algemeen tuinonderhoud omvatten alles, van het maaien en voeren van gras tot het snoeien van heggen en het snoeien van struiken, bladeren blazen en wieden. Het kan duur zijn, vooral als je in een afgelegen gebied woont, dus houd daar rekening mee als je op zoek bent naar een bedrijf. Onthoud ook dat de kosten van levensonderhoud in Londen hoger zijn dan in andere delen van het VK. Algemeen tuinonderhoud kan echter zelf worden gedaan voor ongeveer PS30 per uur. Complexere klussen, zoals snoeien en heggen knippen, kosten je echter PS50-80 per uur.