Diensten aangeboden door Garden Life

De professionals van Garden Life zijn gespecialiseerd in een breed scala aan landschapsprojecten. Van klein tot groot, ze helpen u uw doelen op het gebied van ontwerp, verbetering en zorg te bereiken. Hier zijn enkele van de diensten die ze aanbieden:
Vaste planten

Een vaste plant is een plant die elk jaar terugkomt en het hele jaar door voor interesse zorgt in uw tuin. Vaste planten groeien gedurende het hele groeiseizoen en slaan voedsel en energie op voor de volgende groeicyclus. Jaarlijks bloeiende planten kunnen gecombineerd worden met eenjarige planten voor een kleurrijke, geurende tuin. Vaste planten zijn ook een belangrijk onderdeel van de bodemgezondheid, waardoor uw tuin meer koolstof kan vasthouden, sterkere gewassen kan produceren en in de loop van de tijd productiever kan zijn.
biënnales

Biënnales groeien goed in een losse, vrije tuin, maar ze zullen ook gedijen in een gewoon meerjarig bed. Het kweken van tweejarigen in een gewoon meerjarig bed vereist een bepaalde strategie en zorgvuldige planning. U kunt beginnen met het zaaien van zaden of het kopen van eerstejaarsplanten en deze net als vaste planten verzorgen. Bedek het gebladerte niet, omdat dit het zonlicht dat nodig is voor de groei blokkeert. Mulch ook goed voor het planten.
eenjarigen

Voordat u eenjarigen probeert te kweken, moet u eerst de behoeften van eenjarigen begrijpen. Eenjarigen hebben een vochtige grond met wat organisch materiaal nodig om goed te groeien. Tijdens het groeiseizoen hebben eenjarigen ongeveer een halve inch vocht per vierkante voet grond nodig. Zware klei- of zandgronden moeten echter worden verrijkt met ongeveer 2,5 cm organisch materiaal. Als u niet zeker weet of uw grond zuur of alkalisch is, voer dan een pH-test uit om de pH-waarde te bepalen. Als het te zuur is, moet kalk worden toegepast. Een kalktoepassing op 100 vierkante voet grond kan de pH-waarde met 2 tot 4 punten verhogen.
Tuinieren in containers

Als het gaat om het kweken van planten, zijn containers een uitstekende keuze. Met containertuinieren kunt u uw planten verzorgen zonder dat u een grote tuin nodig heeft. Planten die in containers worden gekweekt, zijn minder vatbaar voor plagen en ziekten. Hierdoor kun je de planten die aangetast zijn door ziekten en plagen isoleren en verplaatsen naar andere locaties. Er zijn een aantal voordelen van containertuinieren. Laten we er een paar bekijken.
gemeenschappelijke tuinen

Als jij en je buren geïnteresseerd zijn in het starten van een tuin, overweeg dan om een ​​gemeenschappelijke tuin aan te leggen. Verzamel een commissie van mensen die geïnteresseerd zijn in het project en de tijd hebben om te investeren. Bespreek ideeën voor het project, ontwikkel een plan en wijs bepaalde mensen toe aan verschillende taken. Om conflicten te voorkomen, moet u met elke persoon in de commissie minstens één keer per jaar vergaderen. Maak zo nodig een bankrekening aan voor het geld dat wordt opgehaald uit de gemeenschappelijke tuin.