Verschillende soorten tuinbestrating

Als het gaat om het leggen van terrastegels, zijn er een paar verschillende materialen die u kunt gebruiken. Deze omvatten klei, beton, natuursteen en porselein. Leer de voor- en nadelen van elk en laat u inspireren om tuintegels in uw eigen tuin te installeren. Of u nu op zoek bent naar een uniek patroon of een eenvoudige terrasbestrating, wij leggen het proces voor u uit. Leer ook waar elke steen voor wordt gebruikt en hoe elke steen het ontwerp van uw nieuwe terras of tuin zal beïnvloeden.
kleiklinkers

Bij het selecteren van de juiste buitenmaterialen voor uw huis, wilt u er zeker van zijn dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Tegelijkertijd wilt u geen concessies doen aan esthetiek, duurzaamheid of veelzijdigheid. De beste kleiklinkers zijn ontworpen om in elke categorie te passen en bieden een indrukwekkende selectie kleuren, texturen en maten. Lees verder om te ontdekken waarom klei de beste keuze is voor jouw huis. Het UWF-assortiment is een goed voorbeeld van een kwaliteitsproduct voor in huis.
Betonnen straatstenen

U kunt thuis uw eigen betonnen tuintegels maken, maar zorg ervoor dat u kwaliteitsmallen gebruikt en uw beton consequent mengt. U kunt ook kant-en-klaar beton kopen bij uw plaatselijke ijzerhandel. Je hebt alleen water nodig om het beton te mengen, maar het zal genoeg beton maken om vier vierkante voet te bedekken. Een zak beton van 80 pond zal ongeveer twee vierkante voet oppervlakte beslaan. Het wordt aanbevolen om meer te kopen dan u nodig heeft.
Natuursteen

Het kiezen van een natuursteen bestrating voor uw tuin of terras is geen moeilijke opgave. Er zijn veel mogelijkheden qua kleur, afwerking en vorm. Kies voor grote, rechthoekige of achthoekige exemplaren om het leggen van een natuurstenen terras of looppad gemakkelijker te maken. Sommige bestrating van natuursteen heeft ook een natuurlijke afwerking en kan worden gevormd om mooie vormen te creëren. Het is het beste om een ​​professional in te huren als je niet zeker weet wat je wilt en als je zelf klussen wilt vermijden.
Porseleinen straatstenen

Er zijn veel voordelen aan het plaatsen van porseleinen tuinklinkers in uw buitenruimte. Porselein is een dicht, hard materiaal dat tot hoge temperaturen wordt verhit. Het is echter een beetje broos en kan met een beetje zorg afbladderen of barsten. Het goede nieuws is dat het relatief eenvoudig te installeren is en op elk oppervlak kan worden gebruikt. Ze hebben ook geen voegmiddel of lijm nodig en zijn snel te installeren.
Gepolijste betonnen straatstenen

Gepolijste betonklinkers voor geplaveide looppaden in de tuin kunnen uw landschap een natuurlijke uitstraling geven. Deze straatstenen zijn ook sterk en duurzaam, met een tienduizenden malen sterkere sterkte dan gestort beton. Door het in elkaar grijpende ontwerp van betonklinkers kunnen ze uitzetten en krimpen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over scheuren in het oppervlak. Als u in een gebied met koude winters woont, zijn betonklinkers een goede keuze, omdat ze bestand zijn tegen dooizout en van nature antislip zijn.